Vichy Spa Hotel Les Célestins

Vichy Spa Hotel Les Célestins

Op slechts drie uur van Parijs bevindt zich Vichy, het kuuroord dat staat voor genieten, ontspanning en rust. De combinatie van thermaal water en uitgebalanceerde voeding in een comfortabele omgeving staat garant voor een geslaagd verblijf. Ook van Vichy´s keizerlijke verleden, statige lanen en prestigieuze opera-avonden zult u genieten.

Vichy staat al sinds de Romeinen bekend om de warme bronnen die tegen allerlei ongemakken helpen. O.a. reuma, spijsvertering- en stofwisselingsklachten. De thermale baden bevinden zich in het badhuis, een gebouw met een prachtige koepel die een beetje aan een moskee doet denken. Vichy kent diverse kuuroorden en natuurlijk is het bronwater ook in flessen verkrijgbaar. Nog leuker is het om met je lege flessen naar de Source Célestin te gaan. De bronnen geven hier hun heilzame water via bronzen kranen die voor het publiek zijn opengesteld.

Vichy Thermal Spa Les Célestins

Vichy Spa Hotel Les Célestins ligt midden in een park en is verbonden met de Vichy Thermal Spa Les Célestins. In dit 7.500 m² grote wellnesscenter kunt u het heilzame water van Vichy ervaren en eventueel een kuur volgen. Er zijn verschillende programma’s en behandelingen rondom de thema’s

  • Vichy Well-being – ter ontspanning en revitalisering
  • Vichy Health – preventieve en medical wellness programma’s onder supervisie van een arts
  • Vichy Beauty – anti-aging

Meer info/boeken …Booking.com