Grand SPA Resort A-Rosa - Kitzbühel

Grand SPA Resort A-Rosa - Kitzbühel

A-ROSA Kitzbühel wordt omgeven door het schilderachtige landschap van de Tiroolse Alpen en is gebouwd in de stijl van een Tiroler kasteel.

De 2 restaurants van het resort verzorgen een breed scala aan gerechten, variërend van themabuffetten in het restaurant Streif tot vleesgerechten in het steakhouse Kaps, dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de 9-holes golfbaan zijn er nog 19 andere golfbanen in de regio.

U kunt in de omliggende bergen diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, paragliden, skiën en snowboarden. De Streif, misschien wel de bekendste skipiste ter wereld, is te zien vanaf het resort.

SPA-ROSA

Grand SPA Resort A-ROSA Kitzbühel beschikt over een wellnesscentrum met een oppervlakte van 3.000 m². Er bevinden zich in de spa 7 sauna’s, 21 behandelruimtes, een binnen- en buitenzwembad, een goed uitgerust fitnesscentrum, een hamam (een Turks bad) en een rasul (een traditioneel Arabisch bad).


Een bezoek aan de spa raakt niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Als u geniet van behandelingen met uitzicht op de Tiroolse bergen, weet u wat een wellnessvakantie bij A-ROSA Kitzbühel betekent: zichzelf vinden, zichzelf versterken, het innerlijke gevoel volgen. Dit zorgt voor ontspanning in de geest die langer aanhoudt dan de vakantie zelf.

In het wellnesscomplex staat een professioneel team gereed voor preventieve en holistische programma’s met een groot aanbod van behandelingen.

Aanbod

Maak direct een boeking bij het hotel voor een heerlijk verblijf!

Meer info/boeken ...