Steigenberger Hotel & Spa Bad Pyrmont

Steigenberger Hotel & Spa Bad Pyrmont

In kuuroord Bad Pyrmont ligt het Steigenberger Hotel direct naast de beroemde kuurparken en de palmentuin. Van het terras van het hotel heeft u uitzicht op het kuurpark. Lichte gerechten en gebak worden hier geserverveerd en uitgebreidere maaltijden met regionale invloeden in Restaurant Palmengarten, ook met uitzicht op het park.  Verder is er een pianobar en in de Serail Bistro worden in de oosters-Moorse sfeer van het badhuis lichte gerechten en vers geperste sappen geserveerd.

Serail Spa

De Serail Spa van circa 1.500 m² in oosters-Moorse stijl biedt veel afwisseling met faciliteiten als binnenzwembad (ca. 31°C), 2 whirlpools, kneippbad en een  saunaplein met kruidensauna, biosanarium met lichttherapie, stoombad, kelo blokhutsauna in de saunatuin. Verder is er een fitnessruimte en meditatieruimte. De hamam, infraroodcabine, zeezoutgrot zijn tegen betaling. Talrijke massages en schoonheidsbehandelingen worden aangeboden maar ook  Ayurvedische behandelingen, manicure en pedicure. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de zeezoutgrot, hamam en infraroodcabine. 


Bad Pyrmont en omgeving

Bad Pyrmont ligt tussen het Weserbergland en het Teutoburger Wald en de omgeving biedt dan ook volop mogelijkheden om te genieten van de natuur. Het hotel biedt huurfietsen om de nabije omgeving te verkennen. De steden Hamburg en Bielefeld zijn mogelijke uitstapjes en te bereiken met de auto binnen een uur. Bezoek ook Schloss Pyrmont, een kasteel uit de 16e eeuw en tegenwoordig een museum over Bad Pyrmont en zijn geschiedenis. 

Zoals een kuuroord betaamt, worden er regelmatig concerten, wandelingen en andere activiteiten georganiseerd. 

Aanbod

Het hotel is een heerlijke plek om te ontspannen en het kuurstadje en omgeving te verkennen. 

Meer info & boeken ...


  Booking.com