Pimalai Resort & Spa - Koh Lanta

Pimalai Resort & Spa - Koh Lanta

Het luxe en elegante Pimalai Resort en Spa kijkt uit over de blauwe wateren van de Andamanse Zee en biedt exclusieve, ruime accommodatie met een serene ambiance en persoonlijke service. De bekroonde luxe Pimalai Spa biedt een combinatie van traditionele en hedendaagse technieken die lichaam, geest en ziel verjongen. Naast een ruime keuze aan behandelingen zijn er ook regelmatig workshops en activiteiten. Leer Thaise massage, volg een kookworkshop of blijf fit tijdens een van de workouts.

Dit resort ligt op het eiland Koh Lanta in het midden van de Andamanse Zee. Op ongeveer 27 km kustlijn strekken zich prachtige stranden uit, het oorspronkelijke regenwoud strekt zich uit over het karakteristieke heuvelachtige landschap en een kleurrijke waterwereld nodigt u uit voor allerlei (duik) excursies in de omgeving. Tijdens het moessonseizoen (mei-oktober) is af en toe een regenbui mogelijk.

Pimalai Spa

Deze spa (World Luxury Spa Award winnaar) biedt o.a. 2 infinity zwembaden (panoramisch zwembad ca. 50 m boven zeeniveau, zoetwaterzwembad met whirlpool en ligstoelen) en een fitnesscentrum. Ervaar hier een van de Thaise en Europese spabehandelingen in de 7 deels open cottages met tweepersoons- en eenpersoonshutten: Aromatherapie, massages, lichaamspakkingen, scrubs, gezichtsbehandelingen, bloemen- en melkbaden. 

Aanbod

Boek hier een ontspannend verblijf (3 nachten vanaf € 205), detox-programma of een anti-aging programma met behandelingen. Vanaf 3 nachten vanaf € 352 p.p.

Meer info/boeken ...