aanbiedingen wellnessvakanties

tip: IDINGSHOF hOTEL & RESTAURANT - bRAMSCHE

Op 15 kilometer van Osnabrück en circa 2,5 uur rijden van Utrecht ligt dit 4-sterren hotel in een natuurpark. Het stijlvol gerenoveerde hotel ligt direct naast het badcomplex Hase Bad, Varus Therme, zoutgrot en Varus Wellness. In het hotel zelf is ook een sauna en in de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Boek bijvoorbeeld het Gezondheid & Welzijn arrangement inclusief entree in de zoutgrot (45 min.), entree in de Varus Thermen en het Hase bad. 

Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt vanaf € 159 p.p. Ook andere arrangementen en met meerdere overnachtingen mogelijk.

Ontspannende en heilzame baden bij Sanadome

In de oudste stad van ons land, Nijmegen, ligt Sanadome, een van de vier thermale baden van ons land. Met een Thermenlandschap van 2500 m² biedt Sanadome onder meer een groot thermaal binnenbad, een thermaal buitenbad van 33°C (340 m²), whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, zonneweide en warm waterbaden.


Ervaar de heilzame en ontspannende baden nu! Een overnachting inclusief 2 dagen toegang tot de thermen vanaf € 87,50 p.p.

BORA HOTSPARESORT - BODENSEE

Aan de oever van de Bodensee ligt dit ****S-wellnesshotel met de textielvrije HotSpa (ca. 8.000 m²). Deze spa met directe toegang tot de Bodensee biedt diverse sauna’s, sanarium, stoombad en zoutgrot. Het Japanse onsenbad met een watertemperatuur van ca. 38-40 ° C geeft de HotSpa zijn unieke karakter.


Detox programma's maar ook Ontspannen aan de Bodensee met 6 overnachtingen en gebruik van de HotSpa. Van € 787 nu voor € 590 p.p.

CENTRÁLNÍ LÁZNĚ ENSANA HEALTH SPA

Het elegante Centrální Lázně Ensana Health Spa Hotel heeft een prachtige locatie direct in het kuurcentrum, op slechts een paar stappen van de kuurzuilen en het kuurpark. De verbinding met Maria Spa, Nové Lázně en Spa Resort Hvězda door middel van een zuilengang heeft een van de grootste kuuroorden in de Tsjechische Republiek gecreëerd.

Diverse aanbiedingen zoals Mini kuur, vanaf 3 overnachtingen met half-pension en behandelingen. Van € 337 nu voor € 303 p.p.

Of een Complexe HeilKuur, vanaf 7overnachtingen op basis van half-pension, toegang spa, medisch consult en behandelingen. Van € 770 nu voor € 693 p.p.


Meer aanbiedigen?

Bekijk de aanbiedingen op WEllnesSelect.nl