aanbiedingen wellnessvakanties

oversum vital resort - sauerland

In het bekende Winterberg ligt dit resort met bijzondere architectuur. Gelegen midden in het kuurpark biedt het resort volop fitness- en wellnessmogelijkheden. 


Oversum Vital Resort biedt diverse arrangementen. Nu Wellnessdagen, vanaf 6 overnachtingen met ontbijt, toegang wellness en fitness. Van € 484 nu voor € 387 p.p.


Of Droomreis voor twee inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, toegang wellness en fitness plus lichaamsmassage en rasulbad. Van € 271 nu voor € 217 p.p.


CENTRÁLNÍ LÁZNĚ ENSANA HEALTH SPA

Het elegante Centrální Lázně Ensana Health Spa Hotel heeft een prachtige locatie direct in het kuurcentrum, op slechts een paar stappen van de kuurzuilen en het kuurpark. De verbinding met Maria Spa, Nové Lázně en Spa Resort Hvězda door middel van een zuilengang heeft een van de grootste kuuroorden in de Tsjechische Republiek gecreëerd.

Diverse aanbiedingen zoals Genieten in Marienbad, vanaf 6 overnachtingen met ontbijt en toegang spa. Van € 613 nu voor € 552 p.p.

Of een Mini Kuur, vanaf 6 overnachtingen op basis van half-pension, toegang spa en 2 behandelingen per dag. Van € 833 nu voor € 750 p.p.


Meer aanbiedigen?

Bekijk de aanbiedingen op WEllnesSelect.nl