aanbiedingen wellnessvakanties

In de oudste stad van ons land, Nijmegen, ligt Sanadome, een van de vier thermale baden van ons land. Met een Thermenlandschap van 2500 m² biedt Sanadome onder meer een groot thermaal binnenbad, een thermaal buitenbad van 33°C (340 m²), whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, zonneweide en warm waterbaden.


Ervaar de heilzame en ontspannende baden nu! Een overnachting inclusief 2 dagen toegang tot de thermen vanaf € 87,50 p.p.

In het bekende Winterberg ligt dit resort met bijzondere architectuur. Gelegen midden in het kuurpark biedt het resort volop fitness- en wellnessmogelijkheden. 


Oversum Vital Resort biedt diverse arrangementen. Nu Wellnessdagen, vanaf 6 overnachtingen met ontbijt, toegang wellness en fitness. Van € 513 nu voor € 410 p.p.


Of Droomreis voor twee inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, toegang wellness en fitness plus lichaamsmassage en rasulbad. Van € 300 nu voor € 240 p.p.


CENTRÁLNÍ LÁZNĚ ENSANA HEALTH SPA

Het elegante Centrální Lázně Ensana Health Spa Hotel heeft een prachtige locatie direct in het kuurcentrum, op slechts een paar stappen van de kuurzuilen en het kuurpark. De verbinding met Maria Spa, Nové Lázně en Spa Resort Hvězda door middel van een zuilengang heeft een van de grootste kuuroorden in de Tsjechische Republiek gecreëerd.

Diverse aanbiedingen zoals Mini kuur, vanaf 3 overnachtingen met half-pension en behandelingen. Van € 337 nu voor € 303 p.p.

Of een Complexe HeilKuur, vanaf 7overnachtingen op basis van half-pension, toegang spa, medisch consult en behandelingen. Van € 770 nu voor € 693 p.p.


BORA HOTSPARESORT - BODENSEE

Aan de oever van de Bodensee ligt dit ****S-wellnesshotel met de textielvrije HotSpa (ca. 8.000 m²). Deze spa met directe toegang tot de Bodensee biedt diverse sauna’s, sanarium, stoombad en zoutgrot. Het Japanse onsenbad met een watertemperatuur van ca. 38-40 ° C geeft de HotSpa zijn unieke karakter.


Detox programma's maar ook Ontspannen aan de Bodensee met 6 overnachtingen en gebruik van de HotSpa. Van € 787 nu voor € 590 p.p.

Meer aanbiedigen?

Bekijk de aanbiedingen op WEllnesSelect.nl