over ons

HotelSPA.nl is de site voor wellnesshotels in binnen- en buitenland. Je vindt hier een selectie van wellnesshotels die je direct online kunt boeken. Rechtstreeks bij het hotel of een pakketreis via een touroperator. Hierbij kan je denken aan het aanbod van touroperators zoals


- TUI, een grote touroperator met een ruim aanbod, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- De Jong Intra, al meer dan 45 jaar een all-round touroperator, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- &Olives, voorheen bekend als Isropa. Ook al meer dan dan 45 jaar organisator van reizen naar o.a. Zuid-Europa en aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- Silverjet, touroperator gespecialiseerd in luxe vakanties. Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

- SpaDreams, Duitse touroperator gespecialiseerd in wellnessreizen. Aangesloten bij vergelijkbare Duitse organisaties van ANVR en SGR.


Door de maatregelen rondom Covid is het belangrijk te checken bij het boeken of de wellnessfaciliteiten geopend zijn.


Onze passie

Onze passie is wellness en wellness is voor ons een gezonde leefstijl met (mentale) ontspanning, beweging en gezond én lekker eten. Van elke vakantie kan je een wellnessvakantie maken door een verblijf in een wellnesshotel. Houd je van strand & zon? Wil je graag overdag wandelen, fietsen of wintersporten? Geweldig om dan bij thuiskomst in het hotel gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten of een massage voor de vermoeide spieren.


Er is vaak ook zoveel te ontdekken op een bestemming dat een rondreis ook zeker te overwegen is. Met voor of na de rondreis heerlijk ontspannen in een wellnesshotel.


Niet gevonden wat je zocht?

Vind je op HotelSPA.nl niet het wellnesshotel van je keuze, wil je een rondreis of? Neem dan contact op met Yvonne de Boer van WellnesSelect.nl. Zij is zelfstandig reisagent bij United Travel/The Travel Club (aangesloten bij ANVR en SGR) en boekt graag je volgende wellnessreis!


HotelSPA.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364210.


Vragen of opmerkingen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.


arrow_drop_up arrow_drop_down