Therme Meran in Zuid-Tirol

Therme Meran in Zuid-Tirol

Tijdens de Romeinen waren er al vele ‘terme’ in Italië en nog altijd is het land bekend om zijn terme zoals Therme Meran in Zuid-Tirol. In het centrum van de stad Meran in Zuid-Tirol vindt u design kuuroord Therme Meran van de toparchitect Matteo Thun. Een transparante kubus uit glas en staal met houten elementen als accenten overdekt de 13 indoor pools.  In deze wellness-oase is een spa met een uitgebreid aanbod van massages, aromabaden en lichaamspakkingen. Ontspannend of opwekkend, verstevigend of reinigend –de behandelingen hebben één ding gemeen: er worden uitsluitend Zuid-Tiroler producten van uitstekende kwaliteit gebruik. Zoals jeneverbessen, wijndruiven, hooi uit de bergen, appels of paardenbloemen.

In de therme is bijzondere aandacht voor de verschillende Kneipp-therapieën rondom het water. In het middelpunt staat de hydrotherapie, maar ook de plantengeneeskunde en voedingstherapie komen aan bod. Ook is er een Kneipp-parcours op het buitenterrein van de Therme Meran.

In Meran zijn verschillende leuke hotels. Aan de promenade, in een kasteel even buiten Meran of een boutique hotel met 7 kamers.

Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Meranerhof. Meer info/boeken …Booking.comBooking.com