Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater heeft door de unieke samenstelling een heilzame werking. Door de aangename warmte voelt u direct alle spanning uit uw lichaam wegvloeien. Bovendien is het er daardoor in zomer en winter heerlijk toeven, niet alleen in het binnenbad, maar vooral in de buitenbaden.

Sauna’s en Kneipp-baden

In het saunadeel van Thermaalbad Arcen vindt u 6 Finse sauna’s: alpenkruiden sauna, eucalyptus sauna, limoen sauna, rozemarijn sauna, een sauna van 80 ºC en een sauna van 90 ºC. Tevens vindt u alle andere faciliteiten voor uw saunagang, zoals voetenbaden, dompelbaden, douches en een buitenbad met thermaalmineraalwater van 29 ºC. Na een bezoek aan de sauna zult u merken dat uw energiepeil een stuk hoger is! De toegang tot de sauna’s is bij de entreeprijs inbegrepen.

Volgens Sebastian Kneipp begint u met de warme Kneippvoetenbaden (36-38 ºC) om uw lichaam op te warmen, deze wisselt u af met de koude Kneipploopbaden (12-14 ºC). Het gebruik van de Kneippbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend.

Behandelingen

Voor gelaats- en lichaamsbehandelingen kunt u ook bij Thermaalbad Arcen. Pakkingen, massages maar ook speciale gelaatsmaskers.

Thermaalbad Arcen biedt ook speciale kuren voor o.a. reuma, artritis, chronische pijn en vermoeidheid. Lees ook ons artikel over Thermaalbad Arcen op WellnesSelect!

Overnachten kan in Parkhotel Bad Arcen dat in directe verbinding staat met het Thermbaalbad Arcen. Als gast van het hotel kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het thermaalbad.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand formulier. De prijzen zijn per kamer!Booking.com