Ierland
Yvonne DeBoer
Ierland
04/14/2015
1 min
0

The Europe Hotel & Resort - Killarney

04/14/2015
1 min
0

hotel-europe-killarneyGelegen op een landgoed van meer dan 12 hectare aan de oevers van Lough Lein, het grootste van de drie meren van Killarney, vindt u het 5-sterren hotel The Europe.

Een prachtige plek om tot rust te komen met een spa die tot de mooiste van Ierland behoort. De spa, ESPA at The Europe, beslaat een oppervlakte van  4.500 m² verspreid over 2 verdiepingen. Het design, het prachtige uitzicht samen met de faciliteiten en behandelingen zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt.

In de 16 behandelruimtes worden ontspannende en revitaliserende behandelingen gegeven voor een holistische ervaring. Het professionele team van specialisten geven u graag advies over de juiste behandeling voor u.

De ESPA at The Europe biedt o.a. de volgende faciliteiten

  • binnen- en buitenzwembad
  • thermal suite met o.a. zoutwaterbad, sauna’s, stoombad
  • fitnessstudio met o.a. Power Plate en Kinesis studio

Golfen kunt u op de naastgelegen Killarney Golf & Fishing Club of op een van de golfbanen in de omgeving. Er zijn verder 2 binnentennisbanen en afhankelijk van het seizoen kunt u paardrijden op de Haflinger pony’s van het hotel. Het meer nodigt verder uit tot vissen en uw vangst kan door de keuken bereid worden voor het diner. Daarnaast zijn er verschillende wandel- en hikeroutes in de omgeving, o.a. in het Killarney National Park.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand boekingsformulier. De prijzen zijn per kamer!Booking.com

Reacties
Categorieën