Schloss Edesheim - Pfalz

Schloss Edesheim - Pfalz

De Pfalz is een streek met een mild klimaat en een landschap dat doet denken aan Toscane met de glooiende wijnheuvels en uitgestrekte bossen. Ten oosten van het Haardtgebergte en het Pfälzer Wald strekt de Pfalz zich uit. Met oneindige wijngaarden, pittoreske wijndorpen, burchten, fruit- en amandelbomen en de kastanjerijke bosranden geven dit gebied een mediterraan vleugje.

Er wordt wel gezegd dat uit de Pfalz de beste Duitse wijnen vandaan komen. De meer dan 100 miljoen druiven gedijen goed in het milde klimaat met circa 220 zonnige dagen en matige regenval. In de wijndorpen zijn er volop Weinstuben en Vinotheken om deze wijnen te proeven en te kopen.

In het hart van de Pfalz in het pittoreske dorpje Edesheim ligt Schloss Edesheim temidden van van een parklandschap en wijngaarden van 5 hectare.

Schloss Edesheim

Het hotel ligt direct aan de rand van het Pfälzer Wald-natuurpark en heeft een lange en kleurrijke geschiedenis.

Geniet van de heerlijke, gastronomische gerechten voor de historische open haard in restaurant Da Nicos en op warme avonden is het mogelijk op het parkterras van een glas wijn te genieten uit de eigen wijngaarden van het kasteel.

Er is een kleinschalige wellness met sauna en de mogelijkheid van massages. In de omgeving ligt Bad Bergzabern met de Südpfalz Therme waar je het heilzame water kunt ervaren.

Het is een geweldige bestemming om de Pfalz met de pittoreske wijndorpen aan de Duitse wijnroute te ontdekken. Er zijn volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen met onderweg een stop voor de lokale specialiteit de Pfälzer Platte met een goed glas wijn.

Aanbod

Er zijn diverse arrangementen zoals de Fürstliche Erlebnistage inclusief

  • 3 dagen / 2 nachten inclusief ontbijt
  • 1 x 5-gangen diner bij kaarslicht in het gastronomisch restaurant 'Da Nico'
  • gebruik van de wellnessruimte met sauna
  • 1 x fruitmand en 1 x fles wijn van 'Edesheimer Schloss' in de kamer

Vanaf € 189 p.p.

Er is ook een Golftour vanaf 3 nachten en de Erlebniswoche Südliche Weinstraße inclusief

  • 8 dagen / 7 nachten inclusief ontbijt
  • 6x 3-gangen gastronomisch diner
  • 1x 5-gangen diner bij kaarslicht
  • gebruik van de wellnessruimte met sauna
  • 1 x fruitmand en 1 x fles wijn van 'Edesheimer Schloss' in de kamer

Vanaf € 599 p.p.

Meer info/boeken ...

  Booking.com