Spirit Hotel Thermal Spa

Spirit Hotel Thermal Spa

In Bad Sarvar in het gebied van de 7 meren ligt het 5-sterren Spirit Hotel Thermal Spa. Het heilzame water van de eigen thermale bron kunt u o.a. ervaren in een van de 22 (zwem)baden.

Geopend in 2008 is dit wellicht het mooiste wellnesshotel van Hongarije. Als lid van Healing Hotels of the World kunt u hier ook terecht voor specifieke behandelingen en therapieën. U heeft keuze uit maar liefst 130 wellnessbehandelingen, medische therapieën en traditionele behandelingen.

De 10.000 m² grote spa en thermen heeft een Orientaalse sfeer met Turkse hamam en ligbedden met baldakijnen. Yoga, Pilates en spinning worden ook aangeboden.

Verblijf hier voor een wellnessvakantie en geniet van de thermen of volg een van de kuren.

Bad Sarvar is een van de mooiste steden in het westen van Hongarije. Omgeven door bossen, heuvels en riviertjes biedt dit kuuroord ook veel historie en cultuur. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Wenen (130 km).

Aanbod

Verblijf hier met of zonder een kuur. Denk aan een 3-daags verblijf met 2 overnachtingen op basis van half-pension, gebruik wellnessfaciliteiten vanaf € 316 p.p. Of een kuur van een week inclusief behandelingen en medische intake. Vanaf € 1.189 p.p. op basis van half-pension.

Meer info/boeken …Booking.com