Radisson Blu Palace - Spa

Radisson Blu Palace - Spa

Het bekende kuuroord Spa werd al in de 16e eeuw bekend vanwege het ijzer- en koolzuurhoudende water met geneeskrachtige werking dat hier vandaan komt. In de nieuwe Thermen van Spa ervaart u de weldaden van een haast magisch water. Dit kuurwater van ca. 32 °C komt van de Clementine bron. In het complex bevinden zich diverse baden, sauna´s, hamams, stortbaden en kunt u diverse behandelingen ondergaan.

Radisson Blu Palace

Een prima plek om te overnachten in Spa is het Radisson Blu Palace dat met een spectaculaire kabelbaan verbonden is met de Thermen. Op een heuvel boven de stad en het hotel ligt het moderne en uiterst indrukwekkende thermaalcentrum Thermen de Spa. Het centrum biedt 800 m² binnen- en buiten thermaalbaden met jacuzzi’s, luchtbellenzetels, geisers, waterkanonnen en diverse andere waterattracties.

thermes de spa

Het thermaalwater is afkomstig van de Clementine-bron en heeft een temperatuur van 32°C. Vanachter de grote raampartijen heeft u een prachtig zicht over de Hoge Venen. Daarnaast is er een uitgebreid gedeelte met hammams, sauna’s, verfrissende stortbaden en relaxatieruimtes. Dit saunagebied is verdeeld in een ruimte welke alleen toegankelijk is met badkleding en een zonder badkleding.

Zowel qua ligging, uitzicht, faciliteiten en voorzieningen behoren de nieuwe Thermen van Spa tot de absolute top van kuurcentra in Europa. Met een privé kabelbaan is het Radisson Palace Hotel verbonden aan Thermen de Spa.

Ligging

Het hotel is gelegen is het centrum van Spa. De plaats zelf heeft veel te bieden maar ook de omgeving, de Ardennen. Wandelen, fietsen, golfen of paardrijden in de prachtige natuur, een bezoek aan het circuit van Spa-Francorchamps of een bezoek aan Luik. En als er sneeuw ligt wintersport!

Faciliteiten

Als hotelgast heeft u toegang tot de sauna, fitness (voorzien van de nieuwste Technogym appartuur) en hammam op de 4e verdieping. Er is tevens een terras met panoramisch uitzicht op het centrum. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de Brightlight (lichthemel om vermoeidheid en stress tegen te gaan) en Innergize (zonne- of warmte hemel met aromatherapie en muziek).Booking.com