Quartier Latin, Marche-en-Famenne (Ardennen)

Quartier Latin, Marche-en-Famenne (Ardennen)

Quartier Latin is een uniek hotel bestaande uit een volledig gerestaureerde 18de eeuwse Jezuïetenkerk in barokstijl, en de hedendaagse en functionele nieuwe vleugel “Résidence”, getooid met een elegant en sober glasraam. Er is een voortreffelijk restaurant/brasserie en een bar.

Hotel Quartier Latin ligt midden in het sfeervolle centrum van Marche-en-Famenne, een welbekend oord in de Ardennen. Durbuy is slechts 21 km ver weg.

Faciliteiten Le Spa du Quartier Latin

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er de Spa met sauna, relaxzwembad, hammam, massage, gelaat- en lichaamsverzorging.

Ligging

Marche-en-Famenne in de Ardennen is een stad met een rijke historie. In de straten van de stad wandelt u langs mooie bouwwerken uit de 16e, 17e en 18e eeuw en vindt u gezellige cafés en terrasjes. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals de ‘tour de la Juniesse’, de Middeleeuwse versterkingsmuur van Marche.

In de omgeving van het hotel kunt u golfen, deelnemen aan adventure tours of uitgebreide wandelingen maken. Bijvoorbeeld in de Fond des Vaulx, een mooie vallei net buiten Marche-en-Famenne. Alle informatie is te verkrijgen in het hotel. Het hotel verhuurt ook old-timers voor een tocht in de omgeving. Durbuy is slechts 21 km ver weg.

Het hotel beschikt over een parkeergarage en terrein.

Verblijf hier een lang weekend of een weekje om te genieten van de Ardennen.

Meer info/boeken …Booking.com