Princesa Yaiza Resort - Lanzarote

Princesa Yaiza Resort - Lanzarote

Hotel Princesa Yaiza Suite Resort is een elegant, direct aan het strand gelegen, 5-sterren resort en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het resort beschikt over een zeer professioneel Thalasso center met o.a. een binnenbad, stoombad, sauna en diverse massage-/schoonheidsbehandelingen. Het animatieprogramma en de vele andere sportfaciliteiten zorgen ervoor dat je je hier niet zult vervelen.

Het resort beschikt over diverse bars waaronder een pool-/snackbar en een stijlvolle loungebar, 3 buffetrestaurants (Internationaal, Italiaans en Mexicaans) en 4 à-la-carte-restaurants waaronder Japans, Italiaans en Spaans.

Voor kinderen is het naastgelegen Kikoland (behorende bij het resort) een waar paradijs. Maar liefst 10.000 m2 met o.a. kinderbaden, een snackbar, animatie en een speeltuin. In totaal zijn er maar liefst 4 aparte kinderbaden en 4 speeltuinen (3 t/m 16 jaar).

Het resort is slechts door de boulevard van het zandstrand van ‘Playa Dorada’ gescheiden. Het centrum van Playa Blanca en de nieuwe jachthaven, ‘Marina Rubicon’, liggen op ca. 500 m.

Thalasso & Spa Centre

Het thalassocentrum Princesa Yaiza (2.000 m²)  is direct op het Playa Blanca strand gebouwd en biedt o.a. een zeewaterbad, sauna, hamam en 50 behandelruimtes. Er is een groot aanbod van behandelingen, ook ayurveda, en kuren die onder medische begeleiding staan.

De hoogstaande technische snufjes in combinatie met de specialisaties van het deskundige personeel zorgen ervoor dat dit wellnesscentrum u persoonlijke behandelingen geeft, die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Pakketreis naar dit hotel …