Parkhotel De Wiemsel in Twente

Parkhotel De Wiemsel in Twente

Beleef de authentieke Twentse cultuur in het kleurrijke, schilderachtige Ootmarsum. Het wordt wel een van de mooiste plaatsjes van Nederland genoemd met al zijn monumenten zoals de rooms-katholieke kerk en het voormalig Stadhuis in rococostijl, en oude huisjes. Ootmarsum is ook bekend als kunststadje met zijn galerieën, lifestylewinkels en evenementen. In de omgeving vind je het Openluchtmuseum Ootmarsum dat het leven van honderd jaar geleden op het platteland in Twente laat zien en ook de steden Enschede en Almelo liggen in de omgeving.

Ontdek de prachtige natuur van het Dinkelland met de landgoederen, beekdalen en stuwwallen. Volg een van de fiets-, wandel- of fietsroutes en ontspan na een dag in de buitenlucht heerlijk in het wellnesscentrum van Parkhotel De Wiemsel.

Parkhotel De Wiemsel ligt aan de rand van het kunstenaarsoord Ootmarsum. Het hotel is in 2015 gerenoveerd en is omgeven door uitgestrekt park. Een heerlijke plek om tot rust te komen. In “Restaurant de Wanne” worden (h)eerlijke gerechten geserveerd; zowel traditionele gerechten als verrassend nieuwe interpretaties op klassieke gerechten. Bezoek ook de kunstgalerie van het hotel. In een historisch landhuis, aan de rand van het hotel, is een kleine exclusieve en zeer diverse collectie hedendaagse kunst van over de hele wereld, van schilderijen tot beelden en sculpturen.

Spa & Wellness Wiemsel

Spa & Wellness Wiemsel biedt een wellnessoase met binnen- en buitenbad, Finse sauna, stoombad, solarium en fitnessruimte. Een holistische aanpak staat centraal bij de behandelingen waaronder Ayurvedische beautymassages met olie, Hot Stone-massages. Boek een van de wellness specials zoals de Relax Special inclusief gelaatsbehandeling, massage, lunch en gebruik van de Spa & Wellness. 

Meer info ...Booking.com