Oversum Vital Resort - Sauerland

Oversum Vital Resort - Sauerland

In het bekende Winterberg ligt dit resort met bijzondere architectuur. Gelegen midden in het kuurpark biedt het resort volop fitness- en wellnessmogelijkheden. Een Fitnesscenter met moderne cardio- en Technogym®-apparatuur en qua baden is er keuze uit het 25-meter sportbad, het wellnessbad of het bad in het saunalandschap. Hier vind je ook een  bio-sauna, stoombad, Finse binnen-en buitensauna met liggedeelte en Kneippbekken. De Oversum Spa biedt een ruime keuze aan behandelingen waaronder ook thalasso- en ayurveda behandelingen.

Winterberg is een prima uitgangspunt voor wandelingen en huttentochten in het Rothaargebergte. Met 6 nordic walking routes, 450 km aan wandelpaden en themawegen zoals de Rothaarsteig, de “weg van de zintuigen” (154 km). Winterberg is ook het hoogst gelegen plaatsje in Sauerland. Met 34 skipistes en jaarlijks 3 maanden sneeuwzekerheid is het een wintersportparadijs. Uit een groot deel van Nederland is Winterberg maar 3 uur rijden! Ideaal voor een korte vakantie of weekendje.

Arrangementen

Oversum Vital Resort biedt diverse arrangementen.

Wellnessdagen of Droomreis voor twee inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, toegang wellness en fitness plus lichaamsmassage en rasulbad vanaf € 242 p.p.

 Meer info ...