Nové Lázne Ensana Health Hotel

Nové Lázne Ensana Health Hotel

Het traditionele Nové Lázne Ensana Health Hotel behoort tot de bekendste Spa-huizen van Mariánské Lázně (Mariënbad).

Dit kuuroord is de tweede grootste stad van de West-Boheemse baddriehoek. De stad is wereldberoemd vanwege de medische resultaten en goede natuurlijke bronnen maar ook vanwege de schilderachtige en betoverende ligging in een pittoresk, breed open dal in een groene zone van zorgvuldig onderhouden bossen. De plaats is rijk aan natuurschoon en onuitputtelijke minerale bronnen. Koud koolzuurhoudend water met een temperatuur van 7-10 ˚C welt op in Mariánské Lázně. Door de ruim 60 bronnen in hun chemische samenstelling van elkaar verschillen, kan hier een groot aantal klachten behandeld worden. Zoals huidproblemen en problemen aan het ademhalingsstelsel en bewegingsapparaat. In tegenstelling tot Karlovy Vary zijn hier minder Russische gasten en is men meer ingesteld op gasten uit andere landen.

Kuren & wellness

In de zogenaamde “Koninklijke cabine” nam de Engelse koning Edward VII zijn koolzuurbaden. Voor de behandelingen in de Romeinse Baden wordt uitsluitend water uit de eigen geneeskrachtig bron gebruikt. In het uitgebreide wellnesscentrum kun je gebruik van sauna, stoombad of ga onder zonnebank. Daarnaast zijn er talrijke schoonheidsbehandelingen te boeken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke massage, manicure, pedicure of een therapeutische behandeling zoals hydrotherapie of modderbehandelingen.

In het ‘Royal Restaurant’ worden diverse lokale en internationele gerechten geserveerd en in het ‘Viennese Café’ kun je ’s zomers op het terras zitten en genieten van een verkoelend drankje of een lekker ijsje.

Het hotel ligt op korte loopafstand van het centrum en op circa 775 km van Utrecht.

Boek hier een wellnessverblijf of volg een kuur. Meer info/boeken …Booking.com