Mondorf Parc Hotel

Mondorf Parc Hotel

Vlakbij de hoofdstad en de Luxemburgse Moezelvallei ligt het kuuroord Mondorf les Bains. Het kuuroord werd opgericht na de ontdekking van de zwavelhoudende bronnen met een temperatuur van 24°C. Door zijn topografische beschutting heeft Mondorf een mild klimaat.

Aan bezoekers op zoek naar sport en gezondheid biedt het moderne kuuroord op zijn domein van 50 hectare “Domaine Thermal de Mondorf” een indrukwekkend complex met onder meer een kuurcentrum, een sportclub, een ontspannings- en vrijetijdscentrum en een 4-sterrenhotel.

Domaine Thermal de Mondorf

De thermen van Mondorf worden gevoed door een bron met mineraalhoudend thermaal water (25 °C) en zijn al sinds 1847 bekend om hun heilzame werking. Heilzaam bij o.a. reuma, aandoeningen van de luchtwegen en de spijsverteringsorganen, problematisch overgewicht en problemen bij bloedvaten en lymfeklieren. Artsen en specialisten zijn verbonden aan het centrum.

 

Welllnesscentrum

In Le Club vindt u een saunapaviljoen met o.a. 9 sauna’s en 2 hammams (1 alleen voor vrouwen) en een fitnesspaviljoen om individueel aan uw conditie te werken of tijdens groepslessen.

In het paviljoen Wellness Rubis wordt u bij elke verzorging betoverd en verwend tijdens momenten van welzijn en ontspanning. Massages, baden, pakkingen maar ook rituelen uit alle delen van de wereld. Waan u in het Oosten tijdens de weldadige Rasul-behandeling, kom tot rust dankzij de Kraxenofen, een unieke verzorging uit de Alpen, of laat u bedwelmen door de geuren van de Pantai Luar of Ayurveda-massage.

Overnachten kan in  het 4-sterren Mondorf Parc Hotel.

Door de fraaie ligging in het park zult u zich hier meteen thuis voelen. De 134 ruime en lichte kamers en suites bieden een ongekend comfort en het merendeel heeft een prachtig uitzicht op het park. Alle kamers bieden rechtstreeks toegang tot de thermen.

Meer info/boeken …Booking.com