Martin's Château du Lac

Martin's Château du Lac

Aan het meer van Genval ligt op circa 20 minuten van Brussel, ligt Martin’s Château du Lac. De tijd staat er stil. Moderne kamers vol comfort zijn smaakvol ingebed in de geschiedenis van het kasteel. Vanuit het restaurant Genval.Les.Bains kunt u uw blik laten dwalen over het Meer van Genval. Maak een wandeling langs het meer als een goede start van de dag of in de avond. Heerlijk ontspannend.

Maar Martin’s Château du Lac is meer dan een exclusief vijfsterrenhotel. Ontdek de omgeving met plekken op die de geschiedenis een andere wending gaven zoals Waterloo. Of zoek het contact op met de natuur. Daarnaast zijn er in  de directe omgeving mogelijkheden voor golf en zeilen.

Martin’Spa Fitness & Wellness Club

In Martin’Spa Fitness & Wellness Club kan je werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Na een fitness-sessie of na een behandeling kan je heerlijk ontspannen in de thermen van Martin’Spa. Geniet van het relaxatiezwembad met een zalige watertemperatuur van 30°C onder een exclusieve Swarovski sterrenhemel. Ervaar de bubbels van de jacuzzi, de intense stoom van de hamam (48°C) of de droge warmte van de sauna (85*C). Daarnaast ontspannen in de relaxruimte of op dakterras van Martin’Spa, met een prachtig zicht op het Meer van Genval.

Boek direct bij hotel ...Booking.com