Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Moezel

Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Moezel

Dit wellnesshotel heeft een idyllische locatie aan de rand van een bos, in Bernkastel-Kues. Het hotel is omgeven door een prachtig, ongerept natuurlandschap en de wijngaarden van de Moezel. Een heerlijke locatie om wellness met wijn te combineren.

Het hotel beschikt over een circa 4000 m² groot wellnesscentrum met vele spa- en saunafaciliteiten. Zoals een verwarmd panoramazwembad met whirlpool, waterval en tegenstroominstallatie, buitenzwembad, zwemvijver, infraroodsauna, Chinese kruidensauna, aromastoombad en Himalayazoutsauna. Ook een Kneipp-vijver, infraroodbedden, dakterras, wintertuin met zwembadhuis, en nog veel meer. Daarnaast is er de Lady Spa met Finse sauna, stoombad, tepidarium en emotionele douche (dagelijks 14-18 uur geopend).

Het centrum is gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en is een van de toonaangevende TCM-centra in Duitsland. Regelmatig zijn er lezingen van specialisten uit China en worden er Qi Gong-lessen gegeven. Naast de TCM medische wellness behandelingen kunt u hier ook terecht voor wellnessbehandelingen; klassieke massages, anti-aging behandelingen, detox en nog veel meer.

Arrangementen

Het hotel biedt diverse programma’s. Boek bijvoorbeeld een MAXX Vital TCM-verblijf inclusief 2 overnachtingen, toegang wellness, energy voetmassage en energy lichaamsdeelmassage. Vanaf € 289 p.p. op basis van half-pension.

Andere arrangementen zijn o.a. Natuurlijk, speciaal voor de rug en Preventie Body & Mind bij stress/oververmoeidheid.

Meer info/boeken …