Le Chateau Des Thermes - Chaudfontaine

Le Chateau Des Thermes - Chaudfontaine

Chaudfontaine ligt vlak onder Luik en is dan ook prima te combineren met een bezoek aan deze stad. Laat u niet afschrikken van de route vanaf de snelweg door de buitenwijk van Luik; eenmaal aangekomen na circa 5 à 10 minuten vindt u een prachtig kasteelhotel te midden van het betoverende landschap van de Ardennen welke wellness combineert met culinaire hoogstandjes.

Laat uzelf in de watten leggen in deze rustgevende en smaakvol ingerichte setting. Het bronwater van Chaudfontaine bevat vele mineralen en sporenelementen en wordt door de natuur zelf gefilterd. Dit bronwater gaat rechtstreeks naar de thermen.

 

Kuurcentrum

In het enige thermale centrum is het bronwater op een temperatuur van 34° C. Badkleding is hier verplicht.

U vindt in het centrum o.a.

  • 3 sauna’s
  • Thermaal buitenbad van 34° C met hydrojetinstallatie
  • Binnenzwembad met thermaal water
  • Hammam
  • Ontspanningsruimte
  • Zentuin

Daarnaast biedt het centrum verschillende massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen.

Het water van Chaudfontaine is perfect evenwichtig en bevat een aanzienlijke hoeveelheid mineralen en spoorelementen. Het is de natuur zelf die het water van Chaudfontaine zuivert. Filtrerende rotsen (kalk) en afschermende rotsen (schist) die tot 1600 meter diep liggen, zorgen voor een afgesloten circuit dat resulteert in een unieke kwaliteit. Op het diepste punt van de reis van het water, bevorderen de druk (160 bar) en de temperatuur (55° C) de uitwisseling van mineralen. Na een ‘zwerftocht’ van 60 jaar (de meeste bronwaters worden minder dan 10 jaar gefilterd) komt het water aan de oppervlakte met een temperatuur van 37° C en heeft het een perfecte evenwichtige samenstelling van calcium, magnesium en fluor. Met andere woorden, het opborrelende water van Chaudfontaine komt rechtstreeks uit een ‘natuurlijke kluis’ en is uniek vanwege zijn zuiverheid en evenwicht. Het Château des Thermes wordt rechtstreeks bevoorraad met bronwater zodat u ten volle kunt genieten van de weldaden van de natuur.

Arrangementen op basis van logies/ontbijt en half of vol pension. Vanaf € 119 p.p.

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.