Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Aan de boulevard van Scheveningen ligt het imposante 5-sterren Kurhaus. Met de nieuwe spa, restaurant Waves en het grootste terras van Scheveningen een heerlijke bestemming voor een ontspannende break.

Kurhaus Spa & Beauty

Kurhaus Spa & Beauty beschikt over een binnenzwembad met lounge en buitenterras met ligbedden en heeft uitzicht over het strand en de Noordzee. In de Spa kan u gebruik maken van diverse wellnessfaciliteiten, waaronder de Finse sauna, infrarood-warmtecabine, stoombad en neveldouche.

Er zijn drie behandelkamers voor beautybehandelingen en massages, ook voor duo behandelingen. Voor de verzorging van handen en voeten is er een pedicure-spa stoel met jetstreams en een manicuresalon met een uitgebreid aanbod aan behandelingen.

De Kurhaus Spa & Beauty menukaart biedt diverse behandelingen, uiteenlopend van gezichts- en waxbehandelingen, tot massages en visagie en er zijn diverse arrangementen en beauty workshops te boeken. Voor de behandelingen wordt gewerkt met internationale merken als Cinq Mondes, O.P.I., Anastasia, Perron Rigot en make-up merk Karaja.

Ook is er een geklimatiseerde fitnessruimte met moderne fitnessapparatuur en ruime openingstijden voor de individuele sporter. In de wellnessbar worden gezonde sappen, smoothies, lunches en een wellness high-tea geserveerd.

Hotelgasten mogen vrij gebruik maken van alle spafaciliteiten.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand boekingsformulier. De prijzen zijn per kamer.



Booking.com