IFA Alpenhof Wildental in het Kleinwalsertal

IFA Alpenhof Wildental in het Kleinwalsertal

Met aan drie kanten bergen die meer dan 2000 meter hoog zijn, ligt het relatief kleine Kleinwalsertal in het noordoosten van de regio Vorarlberg. Er raast geen snelwegverkeer doorheen, dat de rust en de natuur ten goede komt. Dit maakt dit grootste Oostenrijks-Duitse skigebied tot een extra aantrekkelijke bestemming voor winter én zomer.

Ooit vestigden boeren uit het Zwitserse kanton Wallis zich in het beschutte dal dat per auto alleen vanuit de Duitse plaats Oberstdorf te bereiken is. Het gebied heeft van oudsher economische banden met de grote noorderbuur maar hoort bij Oostenrijk. Zo bepaalt een mix van invloeden de lokale sfeer. Tegelijk is het een vakantieparadijs door de ongerepte, majestueuze natuur, maar ook door het dichte netwerk van wandelpaden, de 124 kilometer skipiste, de 47 liften, de 42 kilometer langlaufloipe, het gevarieerde toeristische aanbod en de talloze evenementen. Een keur aan hutten, kroegen en bars in en om de dorpen Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad doet de rest.

Wintersport kunt u hier beoefenen in alle moeilijkheidsgraden; het is een gebied dat voor elk niveau wat te bieden heeft. Groot voordeel is de goede bereikbaarheid vanuit Nederland. De afstand vanaf Utrecht is circa 800 kilometer.

In Mittelberg ligt IFA Alpenhof Wildental met tal van faciliteiten en activiteiten.

De Spa biedt vele mogelijkheden waar de gasten gratis gebruik van kunnen maken. Ontspan door te zwemmen in het binnenzwembad of ontspan in de Finse sauna met panoramisch uitzicht en de biosauna. Geniet van een stoombad en ontdek de mistdouches. Ervaar ook de bron met een hoog zuurstofgehalte van het Wildendal. Of een van de behandelingen zoals modderbaden en Ayurvedabehandelingen.

Boek rechtstreeks bij dit hotel …Booking.com