Hotel Kempinski Portoroz

Hotel Kempinski Portoroz

In het centrum van Portorož ligt het luxe Hotel Kempinski Palace. Met het milde klimaat en kuurtraditie van meer dan 100 jaar een heerlijke wellnessbestemming. De regio staat bekend om zijn goede keuken en heeft vele bezienswaardigheden zoals het pittoreske Piran, ook wel bekend als klein Venetië.

Het hotel ligt in een beschermd landschapspark met uitzicht op de Adriatische Zee en biedt een zwembad met zeewater, diverse restaurants en bars.

Rose Spa

Ontspan in de Rose Spa met een oppervlakte van 1500 m². Met zwembad met zeewater, jacuzzi, stoombad, sauna’s en diverse schoonheidsbehandelingen. Portorož heeft een lange geschiedenis van behandelingen met zeezout en modderbaden. Naast deze beroemde lokale behandelingen biedt de spa een scala van behandelingen uit de hele wereld. Zoals hun Signature treatment Istrian Detox Ritual, een behandeling inclusief o.a. een detox-pakking en een lichaamsmassage.

Massages worden ook gegeven op het exclusieve Meduza-strand, op slechts 1250 meter afstand. Het strand is toegankelijk tegen een toeslag.

Hotel Kempinski Palace beschikt ook over een fitnesscentrum.

De jachthaven van Portorož ligt op 2 km van het hotel.

Meer info/boeken …Booking.com