Grecotel Kos Imperial Thalasso - Kos

Grecotel Kos Imperial Thalasso - Kos

Kos biedt een ideale combinatie van natuur, cultuur en historie. Je vindt hier overblijfselen uit de oudheid en middeleeuwse kastelen. Met de stranden, groene valleien, minerale bronnen en traditionele dorpjes in het binnenland is het een heerlijke zonbestemming. In het voor- en najaar is het ook een prima bestemming om te fietsen. Het eiland is relatief vlak en er zijn goede fietspaden.

Op 4 kilometer van Kos-stad ligt Grecotel Kos Imperial Thalasso. Met een ligging aan het strand biedt dit resort diverse zwembaden, lagoons, restaurants en de luxe Elixer Thalasso Spa. Kos is de geboorteplek van Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, en de eerste die de geneeskrachtige werking van het zeewater erkende. Ervaar deze thalassotherapie in de luxe spa met faciliteiten zoals een thalassobad, aerobic binnenbad, buiten-whirlpool, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimte. Ook vindt u hier een fitnessruimte met cardio-apparatuur.

Ervaar een heerlijke massage binnen of buiten in de openlucht of laat u verleiden tot een thalasso-behandeling.

Minerale bronnen op Kos

Bezoek ook de minerale bronnen op Kos. Deze zijn openbaar en gratis toegankelijk. De Empros Thermes bij Agios Fokas liggen op circa 10 kilometer van Kos-stad. Het water in deze baden heeft een temperatuur van rond de 40 graden en is heilzaam bij reuma, artritis en gynaecologische klachten. De Piso Thermes bij Agio Irini zijn bereikbaar per boot of via een wandelpad. Het water is hier minder heet en rijk aan natrium (goed voor de nieren). Bij Kokkinonera zijn ook thermale bronnen die goed zijn voor de darmen. Je kan hier ook een vulkanisch modderbad nemen.

Pakketreis naar dit hotel ...