Page content

article content

Gran Bahia del Duque – Costa Adeje, Tenerife

gran-bahia-duqueGran Bahia del Duque is een luxe resort waar de cultuur van de Canarische Eilanden terugkomt in de architectuur maar ook bijvoorbeeld in de kleding van de medewerkers. In 2009 is het hotel geheel gerenoveerd en werd de Spa geopend.

Gelegen aan het strand biedt dit resort mogelijkheden voor watersport maar ook jogging, tennis, squash en is er een fitnesscenter. In de omgeving van het resort zijn ook diverse golfbanen zoals de Golf Costa Adeje en Golf del Sur. Twee van de 6 zwembaden zijn zoutwaterbaden en een is speciaal voor kinderen.

Spa Bahia del Duque

Voor de 2e keer is de spa verkozen tot Beste Spa in Spanje door lezers van Condé Nast Traveller; in 2011 en in 2013. Met 20 behandelkamers, 5 buitencabines voor massages, 2 VIP suites en exclusieve thalassosuites is de Spa een oase van ontspanning. Ervaar een van de bijzondere behandelingen en rituelen.

Ervaar de natuurlijke kracht van het zeewater in het thermal circuit met waterjets, massagebedden en Vitality Pool en sluit het af met een bezoek aan de sauna of hamam/stoombad.

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.