Gräflicher Park Health & Balance Resort - Bad Driburg

Gräflicher Park Health & Balance Resort - Bad Driburg

Aan de rand van het Teutoburgerwoud ligt dit 4-sterren superior hotel gelegen in een van de mooiste parken van Europa. Bad Driburg is het nummer 1 kuuroord van Nordrhein-Westfalen waar u de natuurlijke kracht van modder, zout en thermaal water kunt ervaren. Het is ook de enigste privé spa van Duitsland; al meer dan 230 jaren is het in handen van de Graaf van Oeynhausen-Sierstorpff.

Met zijn lange traditie op het gebied van gastvrijheid, de statige architectuur, de eigen golfbaan, de goede keuken en de Garden Spa staat het hotel garant voor een heerlijk verblijf. 

Wellness & Gezondheid

De holistische kijk op de mens als lichaam, geest en ziel kenmerkt het "Gräflicher Park Health & Balance Resort" al zeven generaties lang. Sinds 1782 bieden zij een plek voor ontspanning, bewustwording en nieuwe vitaliteit. Dit wordt onder andere gevoed door het geneeskrachtige water van de eigen bronnen van het hotel, dat o.a. wordt gebruikt in drinkkuren en in het buitenzwembad.

>De spa biedt faciliteiten zoals zwembaden, sauna’s en stoombaden en behandelingen waarbij het water uit de eigen thermale bron centraal staat. Speciale badrituelen kunt u ervaren in het badhuis en de Medical Spa biedt detox-behandelingen met thermaal water en modder.

Zij maken gebruik van traditionele geneeswijzen die al duizenden jaren beproefd en getest zijn maar ook de modernste toepassingen op het gebied van wellness, spa en medische gezondheidszorg. Het hotel biedt tevens een gratis activiteitenprogramma dat wekelijks verandert. 

Ervaar dit unieke wellnesshotel in het Gräflichen Park - voor korte vakantie of een uitgebreide wellnessvakantie.


Aanbod

Het Gräflicher Park Health & Balance Resort biedt diverse arrangementen zoals een 3-daags arrangement op basis van half-pension en inclusief toegang spa en activiteitenprogramma vanaf € 276 p.p. op basis van verblijf in 2-persoonskamer en half-pension.

Of boek het arrangement 'Haal diep adem en voel je goed' inclusief 2 x modderpakking met aansluitende massage, toegang spa en activiteitenprogramma en met  4 overnachtingen. Vanaf € 491 p.p. 

Meer info/boeken ...

  Booking.com