Centrální Lázně Ensana Health Spa

Centrální Lázně Ensana Health Spa

Dit wellness- en kuurhotel ligt in Mariánské Lázně (Mariënbad) en biedt vele wellnessfaciliteiten en kuurmogelijkheden. Het hotel ligt vlakbij het kuurpark.

Mariánské Lázně is de tweede grootste stad van de West-Boheemse baddriehoek. De stad is wereldberoemd vanwege de medische resultaten en goede natuurlijke bronnen maar ook vanwege de schilderachtige en betoverende ligging in een pittoresk, breed open dal in een groene zone van zorgvuldig onderhouden bossen.

De plaats is rijk aan natuurschoon en onuitputtelijke minerale bronnen. Koud koolzuurhoudend water met een temperatuur van 7-10 ˚C welt op in Mariánské Lázně. Door de ruim 60 bronnen in hun chemische samenstelling van elkaar verschillen, kan hier een groot aantal klachten behandeld worden. Zoals huidproblemen en problemen aan het ademhalingsstelsel en bewegingsapparaat. In tegenstelling tot Karlovy Vary zijn hier minder Russische gasten en is men meer ingesteld op gasten uit andere landen.

Het elegante Centrální Lázně Ensana Health Spa Hotel heeft een prachtige locatie direct in het kuurcentrum, op slechts een paar stappen van de kuurzuilen en het kuurpark. De verbinding met Maria Spa, Nové Lázně en Spa Resort Hvězda door middel van een zuilengang heeft een van de grootste kuuroorden in de Tsjechische Republiek gecreëerd.

Boek hier een verblijf met of zonder kuur. Meer info/boeken ...