Cornelia Diamond Golf Resort - Belek

Cornelia Diamond Golf Resort - Belek

Cornelia Diamond staat voor luxe. Met veel faciliteiten waaronder restaurants, tennisbanen, fitness, privé strand en prachtige kamers waaronder ruime familiekamers met terras, direct aan het zwembad.

De Cornelia Nick Faldo Championship Golf Course is een van de beste golfbanen ter wereld en de Crassula SPA is helemaal geweldig. Stoombaden met diverse temperaturen, tradioneel Turks bad/hamam, heerlijke massages en holistische behandelingen. De 5.000 m² grote SPA is onderverdeeld in drie segmenten: Spa Relax, Spa Luxury en Spa Private.

De Spa Relax is de plek om te ontspannen met binnenzwembad, tropische jacuzzi’s met reflextherapiepad, sauna’s, Turks bad en vanuit hier heeft u ook toegang tot het fitnesscentrum. In het Spa Luxury deel vindt u de behandelruimtes met aparte ruimtes voor ayurveda, hydrotherapie, Thai massage en Bali therapie. Een zwembad met waterval en bio-sauna behoort hier ook tot de faciliteiten.

Spa Private is zoals de naam al zegt de plek voor de twee privé spa’s met sauna, Turks bad en zwembad. Voor minimaal 6 uur kunt u een van deze spa’s reserveren.

Pakketreis naar dit hotel …

 Booking.com