Chateau Gerlach

Chateau Gerlach

Château St. Gerlach is dé buitenplaats van Maastricht. Een unieke plek om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De omgeving is schitterend met het Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael maar ook de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof, een wijngaard.

In de historische bouwwerken op het landgoed is het hotel gevestigd. U vindt hier 97 kamers, suites en hotelappartementen, een à la carte restaurant, een bistrot en het Spa & Wellness St. Gerlach.

Spa & Wellness St. Gerlach

Een onderdeel van Spa & Wellness St. Gerlach is de Kneipp Spa, de enige gespecialiseerde Kneipp Spa in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaan uit diverse baden, begietingen en massages al dan niet met de toevoeging van kruidenoliën. Naast de verkwikkende lichaamsbehandelingen kunt  u in Spa & Wellness St. Gerlach ook terecht voor verzorgende Sothys gezichtsbehandelingen. De Spa beschikt over een binnenzwembad, sauna en stoombad.

Meer informatie over de Kneipp-therapie …

St. Gerlach is uitgeroepen tot Leading Spa Resort Nederland 2016.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand formulier. De prijzen zijn per kamer!Booking.com