Page content

article content

Blue Lagoon IJsland

blue lagoonDe Blue Lagoon is wereldberoemd. Dit meer dankt zijn naam aan de blauwwieren die het water niet alleen de bijzondere blauwe kleur geven maar het ook op een natuurlijke wijze schoon houden. In het blauwe thermaalwater kunt u zwemmen en pootje baden.

Na het baden in het thermale water kunt u genieten van de sauna met zicht op de lagoon, stoombaden en een natuurlijke massage onder een waterval. De spa-behandelingen zoals massages vinden plaats in de spa of in de lagoon.

Het geothermische zeewater van de Blue Lagoon is geneeskrachtig voor psoriasispatiënten. Het water van de Blue Lagoon bevat minerale zouten, algen en kiezelaarde. Het is wetenschappelijk aangetoond dat dit geothermische zeewater een effectieve en geneeskrachtige werking heeft op de huid. Sinds een aantal jaren is er bij de Blue Lagoon een erkend Medisch Centrum voor psoriasispatiënten.

De Blue Lagoon ligt op 20 minuten rijden van de luchthaven en op 40 minuten van het centrum van Reykjavík. Busorganisaties verzorgen diverse busdiensten met een regelmatige dienstregeling.

Stedentrips naar Reykjavik …

Hotels in Reykjavik

De prijzen zijn per kamer!Booking.com