Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel

Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel

Aan de rand van het stadspark op 10 minuten van het levendige centrum van Debrecen ligt dit wellnesshotel met thermaal water en aquapark Aquaticum. Dit grote overdekte aquapark met glijbanen en baden biedt vertier voor de hele familie in Mediterrane sfeer.

Het hotel ligt boven een thermale bron en de spa van het hotel biedt een ruim aanbod aan faciliteiten en behandelingen. Ter ontspanning, revitalisering en verlichten/verhelpen van o.a. spier/gewrichtsklachten, reumatische klachten, huidklachten maar ook depressie en gynaecologische aandoeningen. Het thermale water is rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium en jodium en wordt toegepast in 40 verschillende behandelingen. De baden hebben 3 verschillende temperaturen (33, 35 en 38 graden) en zijn voorzien van onderwater jets en massagestralen.


Naast de baden en behandelruimtes vindt u in het spacomplex ook een saunawereld met Finse sauna’s, stoombaden, tepidarium, infrarood sauna en Kneipp-baden. Op het Wellness Island worden wellnessbehandelingen aangeboden met een ruime keuze aan massages en gezichtsbehandelingen.

Debrecen en omgeving

De universiteitsstad Debrecen is een levendige stad met een historische centrum waar je gezellige cafeetjes, bistros en terrassen vindt om een glas Tokaj-wijn of de nationale drank Palinka te drinken bij de lokale Debrecen-worst. Op 30 minuten rijden van Debrecen ligt de Puszta van Hortobágy, Unesco natuurerfgoed. Lees meer …

Vanaf Eindhoven Airport vliegt Wizz Air driemaal per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) naar Debrecen.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand boekingsformulier. De prijzen zijn per kamer!Booking.com