Amavi Hotel Adults Only - Paphos

Amavi Hotel Adults Only - Paphos

Dit Adults-Only 5-sterren hotel is gelegen aan het strand van Paphos. Een heerlijk hotel voor stellen waar onder de noemer “Amavi: where every day is a honeymoon” alles wordt gedaan om een luxe en onvergetelijke vakantie voor twee te creëren. Het luxe hotel opende in maart 2019 haar deuren.

Het Amavi behoort tot de absolute top van het hotelaanbod op Cyprus. Relax aan een van de prachtige zwembad en bezoek de Evera Spa voor bijvoorbeeld een duomassage. Met keuze uit 4 verschillende restaurants met menu’s samengesteld door sterrenkoks is ook het culinaire deel van de vakantie prima geregeld.

Evera Spa & Wellness

In de spa vind je een zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee en een fitnesscentrum met ultramoderne cardio- en krachttrainingapparatuur.

Evera Spa & Wellness biedt een verfrissende ervaring in een oase van rust. Tot de spafaciliteiten behoren een sauna en stoombad en de therapeuten adviseren graag de de optimale behandeling. Ook speciale behandelingen voor duo’s en er is ook een kapsalon en nagelstudio.

Pakketreis naar dit hotel …Booking.com