aja Bad Saarow

aja Bad Saarow

Dit resort ligt in kuuroord Bad Saarow, op een steenworp afstand van de Scharmützelsee. Het biedt een totaal vakantie-ervaring met een spa en recreatieprogramma.

Bad Saarow

Bad Saarow ligt aan de Scharmützelsee, op 1 uur rijden van Berlijn. Dankzij de natuurlijke modder, de bijzonder goede luchtkwaliteit en het warme zouthoudende water uit de Catharinenquelle ontving Bad Saarow in 1923 het predikaat kuuroord. De SaarowTherme is een van de modernste zoutwaterbaden en ervaar de heilzame werking in een van de binnen-of buitenbaden. Het water is met name heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten, huid- en ademhalingsklachten. Geniet ook van het saunaplein met diverse sauna’s waaronder een panoramasauna.

Ook aja Resort Bad Saarow biedt wellnessfaciliteiten!

aja Bad Saarow

Aja Bad Saarow is een plek is waar je niets anders hoort dan de pure natuur. Absolute stilte. Leun achterover en laat het dagelijkse leven en de stress in de grote stad achter je. Omringd door bos, weilanden en de Scharmützelsee en de SPA en wellness zorgen voor welzijn van top tot teen.

De hoogtepunten van aja Bad Saarow zijn

  • Privéstrand aan de Scharmützelsee
  • Fiets en Segway verhuur
  • Vier geweldige golfbanen
  • Watersporten: SUP, kanoën en zeilen
  • Fitnessruimte met kracht- en cardioapparatuur
  • NIVEA House Bad Saarow met behandelingen

De spa van het hotel biedt oa een verwarmd binnenbad, een tot 31 °C verwarmd buitenbad, en een apart zwemgedeelte voor gezinnen. De aangrenzende saunaruimte omvat een familiesauna (gekleed), een stoombad, een Finse sauna en een ijsfontein. Ook is er een cardio- en fitnessruimte.

De omgeving is ideaal voor buitenactiviteiten zoals golfen, fietsen, watersporten en vissen.

Met alle faciliteiten en activiteiten is het resort ook geschikt voor families.

Aanbod

Verblijf in het aja Bad Saarow of in een van de andere accommodaties in Bad Saarow.

  Booking.com