wellness duitsland

Wellness en kuren in Duitsland

Duitsland is een heerlijke wellnessbestemming en biedt een grote verscheidenheid. Van kleinschalige wellnesshotels tot gerenommeerde kuuroorden. Het aanbod is groot met meer dan 350 kuuroorden en talrijke wellnesshotels die zich van top tot teen op de gezondheid en fitness van hun gasten hebben ingesteld.

Diverse wellnesshotels bieden naast een prachtige spa een activiteitenprogramma met wandelingen, yoga, aquafit, workshops en speciale leefstijlprogramma's zoals detoxen. Verblijf aan de kust en volg een thalassokuur, bezoek een van de wijngebieden en ontdek de kracht van vinotherapie in een van de hotelspa's of ontspan heerlijk in het wellnesscentrum na een dag wandelen, fietsen of wintersporten. Bekijk de selectie van wellnesshotels in Duitsland die u direct online kunt boeken. Wilt u advies? 

Kuuroorden in Duitsland

De meer dan 350 kuuroorden in Duitsland kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieënOp WellnesSelect.nl is een overzicht van de speciale kuren en kuuroorden in Duitsland. U kunt ook altijd contact opnemen voor advies op maat.