Portugal

WELLNESS AAN DE ALGARVE

Het plaatsje Monchique in het achterland van de Algarve is een kuurplaats en het enige kuuroord in Portugal dat gebruik maakt van thermaal water voor de behandelingen. Het thermale water is rijk aan sodium en fluor en is extra heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten en ademhalingsklachten. Monchique is gelegen in een prachtige natuur op slechts 20 kilometer van de kust met de vele stranden en op 45 minuten rijden van de luchthaven van Faro. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen.


Aan de Algarve liggen prachtige wellnesscentra, ook met thalassotherapie zoals Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa van het Blue & Green Vilalara Thalassa Resort.


WELLNESS OP MADEIRA

Een mild klimaat, schone en balsemende lucht, frisse bloemengeuren, de rust van een eiland midden in de Atlantische Oceaan en verschillende kuuroorden met behandelingen voor iedere smaak. Dat is Madeira. Het eiland Madeira biedt verschillende hotels en resorts met verschillende soorten massages, lichaam- en gezichtsbehandelingen in een omgeving speciaal ingericht met het oog op uw welzijn. Het gaat hierbij om kuuroorden die op een prachtige manier in de omgeving zijn opgenomen: in de bergen of aan de kust, midden in de schitterende natuur en omgeven door prachtige tuinen. Een paar daarvan zijn wat afgezonderd en andere liggen in het centrum van Funchal. Het zijn plaatsen die volledig zijn toegewijd aan gezondheid en schoonheid. Deze oorden bieden de meest moderne en gespecialiseerde apparatuur, ervaren medewerkers, traditionele en oriëntaalse behandelingstechnieken, yoga- en hydrogymnastiekcursussen.


Dit zijn slechts voorbeelden van het uitgebreide aanbod waar u gebruik van kunt maken. Verblijf hier bijvoorbeeld in The Vine met haar Vinotherapie Spa.


Wellnesshotels in Portugal ...

Berichten over Portugal:
Convento do Espinheiro bij Evora
0
Convento do Espinheiro bij Evora
Convento do Espinheiro bij Evora
The Vine - Funchal
0
The Vine - Funchal
The Vine - Funchal
Vidamar Resorts - Funchal
0
Vidamar Resorts - Funchal
Vidamar Resorts - Funchal