HotelSPA Yogavakanties

Een heerlijk weekendje ontspannen in de Elzas in Morsbronn-les-Bains. Dit charme hotel, een  Logis d'Exception, met gastronomische keu­ken, 2.000 m² wellness en mooi in­ge­richte kamers voor ieders smaak. Dit arrangement is inclusief overnachting met ontbijtbuffet, 5-gangendiner, toegang tot de spa, 1 rituele ervaring in de spa (La Parentèse): 7 zintuigelijke belevenissen (1u45).

Vanaf € 209 p.p.

In het stadje Höchenschwand in het Zwarte Woud ligt dit bio- en wellnesshotel. Alle elementen zijn aanwezig voor een geslaagde vakantie: zuivere lucht op 1.015 m hoogte, een prachtige natuur, een luxueus wellnesscenter, comfortabele kamers en een gezonde keuken. Het arrangement is inclusief 2 overnachtingen met ontbijtbuffet, 2x lunch of picknick, 2x 5 gangendiner, 2x koffie en gebak in de namiddag, 1x ontspannend bad (20 minuten), 1x lichaamsmassage (40 minuten).

Vanaf € 379 p.p.

De historische gebouwen, de serene inrichting, de authenticiteit en de gastronomische keuken zijn onbetwistbare troeven van dit charmehotel. Gelegen in het middeleeuwse centrum van het wondermooie, rustige en typisch Catalaanse Altafulla, ver weg van alle toeristische drukte. Het arrangement is inclusief 4 overnachtingen met 

ontbijtbuffet, 1 gastronomisch diner (8 gangen) inclusief wijn, water en koffie, 1x toegang tot de spa.

Vanaf € 299 p.p.