Thailand

Wellness in Thailand

Geniet van een heerlijke wellnessvakantie in Thailand en ervaar de Thaise massage ter plekke. Het heerlijke eten en de prachtige natuur maken het compleet. Bekende strandbestemmingen zijn Hua Hin, Koh Samui, Khao Lak, Krabi en Phuket.

Bij de bestemmingen in het zuiden van Thailand kan je je strandvakantie verlengen met een verblijf in het Elephant Hills Resort, een bijzonder resort om de natuur van heel dichtbij te ervaren. Geniet van de prachtige natuur, ervaar de zeer goede gastvrijheid en maak kennis met de Aziatische olifant op een natuurlijke manier. Hua Hin ligt 200 kilometer ten zuidwesten van Bangkok en is een van de populairste strandbestemmingen. Het heeft de bezoeker naast strand en zee veel te bieden; vissershaven, gezellige avondmarkt, diverse golfbanen en vele goede visrestaurants.

Zuid-Thailand

Het tropische eiland Phuket is een van de mooiste eilanden van Thailand met prachtige stranden, pittoreske dorpjes, tropische regenwouden, kokosplantages en nog veel meer voor een ontspannende vakantie. Het eiland Koh Samui is vooral bekend om de prachtige zandstranden, de kristalheldere zee en de uitgestrekte kokosplantages. Maak tijdens uw verblijf zeker een excursie naar het National Marine Park Angthon, bestaande uit 40 vrijwel onbewoonde eilanden. Op het vaste land liggen Khao Lak en Krabi. Khao Lak ligt in een prachtige beschermde omgeving met kilometerslange zandstranden, tropische regenwouden en het Khao Lak National Park. Krabi heeft een unieke ligging aan de mooie baai van Phang Nga, een Unesco werelderfgoed. Ook hier prachtige stranden en je kan hier eilandhoppen in de Andamanse Zee tijdens een 4-eilandentour.

Naast een ruime keuze aan wellnesshotels zijn er ook resorts die zich gespecialiseerd hebben in een wellnessvakantie gericht op detox, anti-stress, gewichtsbeheersing en burnout-programma’s. Bijvoorbeeld Kamalaya Koh Samui Resort op WellnesSelect.nl.

Bekijk de wellnesshotels in Thailand ...