Amara Hotel Limassol

Amara Hotel Limassol

Het elegante en luxe Amara hotel is vernoemd naar het oude Griekse woord Amarantos dat “eeuwig” betekent. Het hotel ligt direct aan het strand en dichtbij de beroemde archeologische opgravingen van het koninkrijk Amathus. 

De exclusieve en unieke ervaring in combinatie met de toewijding en service van het personeel zorgen ervoor dat u een fijne vakantie zult beleven met vele mooie herinneringen. Het hotel is zowel geschikt voor families als voor cultureel nieuwsgierige paren. 

Amara Spa

De Amara Spa (3.000 m²) biedt een holistische aanpak met een scala aan behandelingen en massages voor lichaam en geest. Verder is er een fitnesscentrum, sauna, binnenzwembad (voor kinderen tussen 10.00 uur en 16.00 uur onder begeleiding) met whirlpool met jets, kapsalon en manicure. 

De Thermal Experience-zone (tegen betaling) bestaat uit het Tepidarium, Caldarium en Laconium, een ijsfontein en verschillende ontspanningsruimtes, evenals het buitenzwembad (zoutwater en alleen voor volwassenen). 

De Spa biedt tevens programma’s als voedingsadvies, BMI (Body Mass Index) en persoonlijke training. 


Wine & Dine

Amara biedt een ruime keuze aan restaurants waaronder The Dining Room voor typisch Cypriotische culinaire specialiteiten en Ristorante Locatelli, een gerespecteerd restaurant onder leiding van de beroemde Michelinchef Giorgio Locatelli. Hier kunt u - al fresco - terecht voor onder andere zelfgemaakte pasta’s en heerlijke desserts.

Armyra is het  specialiteitenrestaurant van chefkok George Papaioannou voor verse vis, zeevruchten en andere culinaire hoogstandjes en een unieke Japans-Peruaanse culinaire ervaring biedt Matsuhisa Limassol. De Rooftop Bar is de plek om de zon in de zee te zien zakken onder het genot van een cocktail. Als u in een suite verblijft, kunt u hier genieten van een à la carte ontbijt.

Amara ligt op ca. 11 km afstand van het kosmopolitische centrum van Limasssol, zijn levendige nieuwe jachthaven en het gelijknamige kasteel.

Meer info/boeken ...

  Booking.com