arrow_drop_up arrow_drop_down

Yachthafenresidenz Hohe Düne - Warnemünde

Yachthafenresidenz Hohe Düne - Warnemünde

Dit hotel is in de badplaats Warnemünde gelegen, direct aan de jachthaven Hohe Düne. Het Baltische strand ligt op ca. 100 meter afstand. en de Hanzestad Rostock ligt op ca. 15 km afstand en is ook te bereiken met een veerboot.

Yachthafenresidenz Hohe Dune heeft veel te bieden zoals een bekroonde spa, 6 restaurants, 5 bars en biedt een prachtig uitzicht op de jachthaven en de Oostzee. De kamers zijn in maritieme stijl met een balkon of een terras.

In de grote spa van het Hohe Düne vindt u verschillende sauna’s, een moderne fitnessruimte en een binnenzwembad met een romantische schouw en en ontspanningsruimte. U kunt er ook genieten van schoonheidsbehandelingen en massages.

Restaurant Der Butt, is bekroond met 1 Michelinster.

De Hohe Düne Spa is ca. 4.200 m² groot en toegankelijk vanaf 16 jaar. Wel is er tweemaal per dag gelegenheid voor kinderen om te zwemmen met hun ouders of leden van het animatieteam.

Het biedt onder meer een binnenzwembad,  verschillende sauna’s,  buitenruimte, zonneterras, relaxruimte en fitness. Ook is er een ruime keuze aan behandelingen en massages uit alle delen van de wereld. Maak een wellness wereldrondreis!

U kunt dit hotel online boeken met dezelfde service. Of neem contact op voor een voorstel op maat.