arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellnesshotels op Rügen

Wellnesshotels op Rügen

Rügen is beroemd om zijn stranden, badplaatsen en markante krijtrotsen. Rügen is ongeveer 5 maal zo groot als Texel en al eeuwenlang een populaire vakantiebestemming. Het aan de oostkust gelegen Seebad Binz is de belangrijkste badplaats met een gezellige boulevard met terrassen en rieten strandstoelen op het strand. Binz is gelegen aan de Prorer Wiek, een van de mooiste baaien van de Oostzee.

Binz wordt wel het Nice van Duitsland genoemd met het honderd jaar oude Kurhaus, de vele oude gebouwen en de pier. Vanaf de pier varen excursieboten naar de krijtkust, Kap Arkona of naar de naburige badplaatsen Sellin en Göhren.

Naast Binz zijn andere bekende badplaatsen Ostseebäder Baabe, Kneipp Kuuroord Göhren met twee stranden en Kneipp-tuin en Sellin met historische art-nouveau villa’s en de fotogenieke zeebrug van Sellin met 87 treden.

Verblijf in een van de wellnesshotels in Sellin of Binz zoals Seehotel Binz/Therme Rügen en Rugard Thermal Strandhotel met groot wellnesscentrum en Michelin*-restaurant.

In Baabe kunt een yoga & wandelen, yoga & fitness, yoga & vasten-week met aankomst zondag volgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, ook voor een speciale anti-aging/ontgiftingskuur met speciale maaltijden.

Verblijf bijvoorbeeld in Rugard Thermal Strandhotel met groot wellnesscentrum en Michelin*-restaurant.

Neem contact op voor de mogelijkheden en een voorstel dat past bij uw wensen!