arrow_drop_up arrow_drop_down

Tschuggen Grand Hotel Arosa

Het Tschuggen Grand Hotel is een luxueus droomhotel met vijf sterren. In het prachtige wellnesscentrum kom je volledig tot rust. Ook om met volle teugen van de natuur te genieten, ben je aan het juiste adres. De panoramische ramen van de kamers en juniorsuites geven je een overweldigend uitzicht op de omliggende bergen. U vindt hier de hoogste gelegen 18-holes golfbaan van Europa!

In de directe omgeving van het Tschuggen Grand Hotel Arosa zijn talloze skipistes, langlaufloipes, curling- en ijsbanen te vinden. Dankzij 40 km aan winterwandelroutes kunt u het unieke berglandschap in uw eigen tempo ontdekken. Met de privéskilift komt u op een heel comfortabele manier en snel direct in het skigebied van Arosa.

Tschuggen Bergoase

De Tschuggen Bergoase, de spa met een oppervlakte van 5.000 m², is ontworpen door de bekende Zwitserse architect Mario Botta. Het is een spectaculair ontwerp met materialen uit de Alpen en veel glas. Over vier verdiepingen verdeeld vindt u hier o.a. zwembaden, sauna’s, stoombad, Kneipp-bad, zonneterrassen en een fitnessruimte met Technogym en Kinesis-apparatuur plus een activiteitenprogramma. De spa biedt ook twee privé spa’s met allerlei faciliteiten en een twaalftal behandelruimtes. Voor wellness en medical wellness behandelingen.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!