arrow_drop_up arrow_drop_down

The Crystal - Obergurgl

In Obergurgl-Hochgurgl, het hoogst gelegen kerkdorp van Oostenrijk, ligt wellnesshotel The Crystal. Het hotel ligt direct aan de piste en door de hoge ligging is sneeuw gegarandeerd van half november tot begin mei. In dit wellnesshotel aan de piste komen design en sfeer bij elkaar. De vele faciliteiten gecombineerd met de persoonlijke aandacht van het personeel staan garant garant voor een heerlijk verblijf. Naast de restaurants, bars en Winelounge is er de Crystal Spa.

Beleef hier heerlijke uren in het saunagebied, binnen- en buitenbad, fitnessruimte of privé spasuite. Deze laatste biedt o.a. sauna, stoombad en relaxruimte. Kinderen zijn van harte welkom in de zwembaden en de zogenaamde Textielsauna. Vanaf 14 jaar zijn alle faciliteiten toegankelijk.

Het dorp ligt direct aan het skigebied, waar je kunt genieten van 110 km pistes van topkwaliteit (1.800 – 3.082 m). Voor een nog beter uitzicht is een bijzonder gebouw geconstrueerd: de ‘Top Mountain Star‘, gelegen op de top van de 3.000 m hoge Wurmkogel. Het bouwwerk is een panoramakoepel gemaakt van metaal, hout en glas. Met een cocktail of warm glas Glühwein in de hand, aanschouw je hier de imposante bergtoppen van de Ötztaler Alpen.

U kunt dit hotel online boeken. Is er geen beschikbaarheid of heeft u nog vragen? Neem contact op!