arrow_drop_up arrow_drop_down

La Source des Sens - Elzas

La Source des Sens - Elzas

La Source des Sens ligt in de Noord-Elzas, op slechts 30 minuten van Straatsburg, in het kleine kuuroord Morsbronn-les-Bains. Dit Logis d’Exception, bekroond met een vierde ster, is een heerlijke plek om te onthaasten en alle zintuigen te prikkelen. Ervaar de persoonlijk aanpak van Anne en Pierre Weller, de gastronomische heerlijkheden uit de keuken en uiteraard de mooie spa. Deze spa biedt een binnen- en buitenzwembad, diverse sauna’s, hamams en douches, lichttherapie, chromotherapie, ijsgrot, zoutgrot, fitness en de mogelijkheid voor behandelingen.

Boek bijvoorbeeld het speciale arrangement inclusief

  • 1 overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x 5 gangendiner
  • toegang tot de spa
  • 1 rituele ervaring in de spa (La Parentèse): 7 zintuigelijke belevenissen (duur 1 uur 45)

Vanaf € 209 p.p. met verblijf in een 2-persoonskamer

Morsbronn-les Bains is een klein dorpje in het noorden van de Elzas, aan de voet van de Vogezen. De groene en heuvel­achtige regio leent zich perfect voor mountain­biken, wandelen en andere buitenactiviteiten zoals golfen (Soufflenheim op 22 km en Wantzenau op 43 km). Straatsburg ligt op 45 km en Marlenheim waar de wijnroute begint, ligt op circa 50 km. Combineer bijvoorbeeld een verblijf in La Source des Sens met een paar dagen aan de wijnroute. Bij boeking ontvangt u tips voor wijnhuizen die een bezoek waard zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor als u liever wilt verblijven in een wellnesshotel aan de wijnroute of een combinatie wilt.