arrow_drop_up arrow_drop_down

Göbel's Aquavita Hotel in Bad Wildungen

De kuuroorden Bad Wildungen en Reinhardshausen, gelegen in de Hessische bergen, zijn minerale kuuroorden. Samen herbergen ze 21 minerale geneeskrachtige bronnen in de directe omgeving. Voor drinkbehandelingen en spabehandelingen wordt echter slechts ongeveer de helft gebruikt omdat de gemiddelde temperatuur van alle bronnen rond de 10 °C ligt.

Bad Wildungen en Reinhardshausen hebben samen ook het grootste kuurpark van Europa op een oppervlakte van 50 hectare. Dit werd bereikt in 1990 toen de respectieve spa-parken werden verbonden via een natuurlijke “groene brug”. Het park kreeg een verdere opleving toen in 2006 18 hectare parken werden toegevoegd aan de Landesgartenschau. Met de prachtig aangelegde kuurparken en de diverse mogelijkheden om te wandelen en te fietsen is dit hotel een heerlijke wellnessbestemming.

Vanuit Göbel’s Hotel Aquavita bereikt u direct de QuellenTherme. Dit wellnesscentrum van meer dan 2000 m² heeft een groot aanbod aan sport-, medische en wellnessfaciliteiten. Zoals een zwembad met drie mineraalwaterbaden: sportbad met stromingskanaal, oefenbad (ca. 32°C), panoramisch buitenzwembad, stortdouches en een saunalandschap met o.a. Finse sauna, buitensauna, stoombad, Kneippbad, ijsfontein, belevenisdouche.

Het hotel biedt een activiteitenprogramma met o.a. aquagym en opgietingen in de sauna.

Het hotel ligt in het gezellige centrum van Rheinhardshausen.

Meer info/boeken …Booking.com