Bucuti & Tara Beach Resort - Aruba

Bucuti & Tara Beach Resort - Aruba

Dit resort ligt aan het witte zandstrand van Eagle Beach met restaurant aan de oceaan, dat gezonde maaltijden en een spectaculair uitzicht biedt.

Het hotel is uitzonderlijk in de persoonlijke benadering en het weloverwogen concept. Exclusiviteit en rust worden gewaarborgd door de focus op gasten zonder kinderen.

Het hotel is kleinschalig opgezet en bestaat uit 2 gebouwen van 1-4 verdiepingen. Bijzonder aan te raden zijn de elegante suites met een schitterend uitzicht over Eagle Beach.

Het zwembad is omgeven door een houten zonnedek met ligbedden en parasols. Ligbedden en handdoekenservice is er aan het strand plus 2x per week een openlucht-bioscoop.

Dineren kan bij Senses, een Chef's table-concept met een vast menu van 5-8 gangen die bestaat uit spectaculaire creaties gecombineerd met samengestelde wijnen. Of bij Elements, het trendy restaurant aan het strand met aangrenzende bar en groot terras. Het restaurant serveert de beste Europese en Caribische gerechten met verse ingrediënten en een adembenemend uitzicht over Eagle beach. Een fantastische plek voor een cocktail bij zonsondergang. Ook is het mogelijk om romantisch te dineren in een privé cabana.

Bucuti & Tara Beach Resort biedt een volwaardig wellness-programma aan hun gasten om gezond, fit en het beste van zichzelf te blijven tijdens hun verblijf op Aruba en daarna.

Onder leiding van een gecertificeerde wellness-specialist biedt het programma gasten op maat gemaakte programma’s en activiteiten om hun individuele wellnessdoelen te ondersteunen op vier gebieden: voeding, fitness, geestelijk welzijn en mindfulness. In de Purun Spa kan je terecht voor ontspannende behandelingen en massages, ook in de buitenlucht in de Beach Hut.

Oranjestad ligt op ca. 10 autominuten en de luchthaven op ca. 15 autominuten. Adults-Only hotel.

Indien u kiest voor halfpension heeft u de keuze uit Elements en 15 verschillende restaurants op het eiland (op loopafstand of per korte taxirit).

Pakketreis naar dit hotel …Booking.com